Het Zilver’n Plekkie

Het jongere zusje van de Gold’n Stee! Een plekkie geroemd om zijn uitzicht en rust. Blader rustig door de foto’s op deze pagina en boek daarna snel!


Welkom op ons Zilver’n Plekkie!

Wat deze plek zo bijzonder maakt is het uitzicht over de landerijen. U zit eigenlijk midden in de natuur. ’s Morgens wakker worden door het zingen van de vogels of het roepen van de uil of de duiven. Heerlijk om tot rust te komen in uw eigen privé tuintje met de mogelijkheid om ‘avonds een gezellig vuurtje te branden in de tuin of om reeën, konijnen of hazen te spotten in het veld. Tot rust komen krijgt hier een nieuwe betekenis, kom het ervaren en geniet er van!

Wij hebben er voor gekozen om geen ontbijt te serveren wel krijgt u van ons als extra service een gevulde boodschappenmand en koelkast om de eerste dag op te starten.

Omgeving

Als u verblijft bij het Zilver’n Plekkie kunt u genieten van wat de omgeving u biedt. Er zijn vele wandel en fiets mogelijkheden. U zit op een plek wat rondom natuur biedt. Bossen, heide, veentjes, Hunebed en alles op loop en fietsafstand. In het plaatselijk bruin café Hingstman kunt u heerlijk eten en/of borrelen. Maar ook Zeegse, Norg of Assen zijn gemakkelijk bereikbaar en ook daar is voldoende horeca aanwezig zodat u overal kunt genieten van een heerlijke maaltijd.

Wij hebben voor u een wandelfolder samengesteld met daarin 3 wandelingen van ongeveer een uur vanaf uw vakantieadres. Heerlijk om in de avond nog even een frisse neus te halen en om de omgeving te verkennen.

Wij heten u van harte welkom om te komen genieten van deze bijzondere plek in Zeijen.

Geniet er van!